,
 
 
Parkeringsplasser i eplehagen
Parkeringsplasser i eplehagen FJERNING AV TILHENGERE OG PARKERTE BILER

Informasjon om arbeider som skal gjennomføres


Styret i Krok hytteeierforening har den 23. juli besluttet at det skal inngås avtale om å leie ca halvparten av det udyrkede arealet langs eplehagen til parkeringsplasser. Foreningen vil leie disse ut til sine medlemmer.

Det skal settes opp hekk ca 10 meter fra dagens epletrær for å få et fysisk skille mellom området der det skal plantes nye epletrær og arealet som skal være parkeringsplasser.  Det blir parkering for inntil 20-25 biler langs Krokstranda-veien. 

RFD har bekreftet at vi har fått tillatelse til å få nye «nedgravde» søppelcontainere.  Disse vil bli levert på Krok i høst.

Det er også behov for å bruke deler av arealet til midlertidig plass for de «gamle» søppelcontainere mens graving og nedsetting av nye gjennomføres. 

Arbeidene vil bli gjennomført fra  september, og det er svært viktig at alle båthengere/hengere,  båter og biler blir fjernet slik at arbeidet gjennomføres uhindret.

Det varsles derfor om at ALLE BÅTHENGERE, ANDRE HENGERE, BÅTER OG BILER FJERNES fra området i august 2016. 

Styret håper at tiltakene vil føre til at området rundt søppelcontainerne, oppslagstavla og arealene ned mot stranda og bryggene blir mer ryddig og innbydende enn i dag og at det blir enda mer trivelig å ha hytte på Krok fra neste sesong.



STYRET



  KONTAKT OSS

Krok Hytte-eierforening

Send oss en henvendelse via skjema under, og vi svarer så raskt vi kan.

FORESPØRSEL
Navn:
Epost:
Melding:

53865300

*Fyll inn koden for å vise at du ikke er en robot:
  Innlogging for styret