,
 
 
Oppmåling av festetomter er nødvendig for mange av oss.
Oppmåling av festetomter er nødvendig for mange av oss. Den 31. august ble det gjennomført informasjonsmøte for hytteeierne på Krok om hvem som trenger/ikke trenger å måle opp sine tomter på Krokåsen.  Svelvik kommune sto, sammen med Drammen kommune ansvarlig for informasjonen.   Hytteeierforeningen har lagt ut kort informasjon om dette tidligere på nettsiden.  I informasjonen skrev vi  bl.a. følgende:

Utfyllende tilbakemelding fra møtet vil bli sendt møtedeltagerne og evt andre.  Som avtalt på møtet legges her ut kart over tomtene på Krokåsen.  Tomter med grønn avmerking har "sikre grenser".  De med røde avmerking eller uten har ikke sikre grenser. 

Dersom det skal gjennomføres fradeling (f.eks. oppkjøp av tomt eller tilleggsarealer) eller gjennomføres søknadspliktige tiltak på tomten må man ha sikre grenser. 

Ca Halvparten av festetomtene har «sikre grenser» mens øvrige ikke har det. 

Lenke til kart.

Det er også sendt ut et mer fyldig referat til alle de ca 45 som var til stedet på møtet.  Dersom flere ønsker referatet, kan man bruke «kontakt-knappen» til Krok hytteeierforening på hovedsiden vår.

Styret i Hytteeierforeningen fulgte opp saken den 6. oktober og det er bl.a. enighet om at det er opp til den enkelte hytteeier om man ønsker og/eller finner at man har behov for oppmåling av tomta.  Det er også hytteeierne som må bekoste oppmålingen. 

For å oppnå bedre pris (det er forholdsvis dyrt å bestille oppmåling) anbefaler styret at man går sammen med naboer for å avklare om man kan gjennomføre felles oppmåling – og søke sammen.  Da vil man trolig kunne oppnå en gunstigere oppmålingspris.

Vi har allerede et eksempel på at 5-eller 6 hytteeiere som har felles grenser mot en eller flere av hverandre nå har startet arbeidet for å få felles oppmåling. 

For å få søknadsskjema eller annen informasjon kan man kontakte Svelvik kommune. (epostadr legges ut senere) Bestilling av oppmåling og avtaler må gjøres med Svelvik kommune. Svelvik samarbeider med Drammen kommune om den praktiske gjennomføringen.



  KONTAKT OSS

Krok Hytte-eierforening

Send oss en henvendelse via skjema under, og vi svarer så raskt vi kan.

FORESPØRSEL
Navn:
Epost:
Melding:

45117059

*Fyll inn koden for å vise at du ikke er en robot:
  Innlogging for styret