,
  
Nyhetsarkiv

Stien mellom Kroksjordet og Sør-Krok er lagt om, men åpen for ferdsel forbi sperringene. Bård bekrefter at det startes byggearbeider om kort tid. ((20. mai 2019)  Etter sommeren startet byggearbeidene og veien forbi hytta kan være stengt enkelte dager i høst, f.eks når det brukes kran.  Varsling er satt opp på byggeplassen. 

Bilde 1 fra byggeplassen

Bilde 2 fra byggeplassen

 

20190519 103008



Søppelcontainere er låst opp og klargjort for bruk fra fredag 12. april.  Husk kildesortering og sett aldri avfall utenfor containerne.  Alle har fått infoskriv fra Rfd ang åpningstider på Svelvik Gjenvinningsstasjon. Bruk gjenvinningsstasjonen for større mengder avfall så vi ikke fyller containerne unødvendig.

God påske til alle. 

 20170714 114548

Styret i Krok hytteeierforening har inngått avtale med Ivar Jørgensen/ Anette Eknæs om brøyting 6 ganger i løpet av vinteren. Det ble brøytet 2 ganger i desember og det brøytes på nytt onsdag den 16. januar. Brøytefrekvens er avhengig av snøværet, men vi regner med å brøytet før vinterferien og til påske. Det brøytes fram til velkomstområdet, der det også lages noen parkeringsplasser. Dersom man ønsker brøyting videre må dette avtales direkte med Jørgensen. 

Informasjon om brøytetidspunkt legges ut på Facebook.com under Krokåsen hyttefelt.

 

 

Krok hytteeierforening avholder årsmøte onsdag den 8. mai kl 1900 på Strømsø Menighetssenter i Knoffs gate, Drammen. Etter hytteierforeningens møte, fra ca kl 2030, avholdes årsmøte i Krok småbåthavn.

Innkallinger, sakslister og saksdokumenter sendes direkte til medlemmene som epost.

VELKOMMEN.

 

100

 

 

Det er satt opp plakat på velkomstområdet og på søplecontainere.  Den viser at siste tømming er 19. oktober.  Glass/metall slutter allerede 8. oktober..

Se vedlegg her

 

  KONTAKT OSS

Krok Hytte-eierforening

Send oss en henvendelse via skjema under, og vi svarer så raskt vi kan.

FORESPØRSEL
Navn:
Epost:
Melding:

88161646

*Fyll inn koden for å vise at du ikke er en robot:
  Innlogging for styret